Onze geschiedenis

Barka Services bvba is opgestart in 2001 en gebaseerd op een ruime ervaring. De microbe voor deze branche komt uiteraard via de genen;

Gabriël Verduyn

Gabriël Verduyn

Reeds tijdens de oorlogsjaren was mijn vader ‘Gabriël Verduyn’, samen met zijn zussen bedreven in het telen & het verkopen van groenten. Daarbij kwam uiteraard dat bepaalde producten dienden gewassen of bewerkt worden. Hier kwam heel wat handenarbeid bij te pas, want moderne machines hiervoor bestonden toen nog niet.

Moderniseren & Productiviteit zijn steeds het motto geweest van Gabriël Verduyn. Gezien hij naast z’n groentenbusiness de microbe om zelf te construeren te pakken had, werd alles in eigen beheer gebouwd. Daarbij moest heel wat zelf uitgedokterd worden.

De eerste verwerkingsmachines werden gebouwd en geïnstalleerd bij Verduyn nv, wat nu uitgegroeid is tot een toonaangevend bedrijf in de groentenhandel en -verwerking.

Bart Verduyn

Bart Verduyn

In 1980 heb ikzelf ( Bart Verduyn ) de school verlaten na het behalen van het diploma Electro-Mechanica. Het lag voor de hand dat ik de technische zaken voor mijn rekening nam. Ik werd dan ook in de verwerking & installatie steeds geconfronteerd met wat ik zou kunnen verbeteren en ben eveneens op zoek gegaan naar oplossingen.

Diezelfde problemen hebben andere groentebedrijven ook! Zo dachten wij toch. Vanuit dit standpunt zijn we de constructie & handel in machines gaan uitbouwen. Vandaag de dag hebben we een betrouwbare en volwaardige zaak i.v.m. het uittekenen, opvolgen en realiseren van kleinere en grote projecten.

Besluit: We zijn de uitgelezen partner voor uw groentenverwerking, pompeninstallaties en/of waterzuiveringsinstallaties.

Waarmee kunnen we u helpen?

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!